Over Ons

Beste duikliefhebber,

Welkom op FilipijnenDuiken.nl , dé specialist in duikreizen naar Filipijnen.

We kunnen met trots zeggen dat we één van de meest uitgebreide assortimenten hebben. Regelmatig bezoeken wij onze bestemmingen en duiken we bij de verschillende duikscholen. We weten waar we over praten en onze uitgesproken vakkennis op het gebied van duikreizen is dan ook een garantie voor een geslaagde duikvakantie.

Op onze website vindt u ons uitgebreide aanbod naar diverse topbestemmingen, zowel voor de beginnende duiker als voor ervaren duikers. U kunt kiezen voor onze standaard reizen, of deze laten aanpassen naar uw specifieke wensen. Staat uw reis niet op onze website? Met uw wensen stellen we de ideale reis voor uw samen en sturen u een offerte op maat.

Wilt u leren duiken dan moet u in een goede gezondheid zijn. Lees de vragen van de PADI medische verklaring goed door en beantwoord alle vragen. Wij raden u aan om naar een duikarts te gaan om je fit te verklaren om te leren duiken. Deze verklaring zal de arts dan ondertekenen en die neemt u dan mee naar de duikschool waar je leert duiken.

FilipijnenDuiken.nl is een onderdeel van VakantieStunt B.V. Deze B.V. is aangesloten bij de ANVR en het SGR. We werken al jaren samen met onze agenten, gecertificeerde duikscholen en gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen zoals KLM, Emirates, Cathay Pacific en Singapore Airlines. Tevens is ons zusterbedrijf AvontuurReis.nl aangesloten bij IATA. Zo kunt u ten allen tijden vertrouwen op kwaliteit en financiële zekerheid.

Mist u iets op onze website of wilt u graag een prijsopgave ontvangen voor uw vakantiewensen? Stuurt u dan gerust een e-mail naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Veel leesplezier en graag tot ziens op een van onze bestemmingen!

FilipijnenDuiken.nl

 

Over FilipijnenDuiken.nl

Als parels aan een ketting wordt de Filippijnse archipel gevormd door meer dan 7000 tropische eilanden. Slechts 2000 eilanden zijn bewoond en sommigen hebben zelfs nog geen naam!. De Filippijnse bevolking is voor 95 procent katholiek en men spreekt goed Engels. De Filippino's met hun lach, charme en positieve instelling geven dit land een heerlijke atmosfeer.


Openingstijden: 
Maandag t/m vrijdag 09:00-17:30 uur

Adresgegevens:

DuikReizen.nl 
De Boelelaan 771 
1082 RT Amsterdam 
T: 0900-0977 (18ct. per min.)
    03-8080586 (Belgie)
E: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
www.duikreizen.nl

Duikreizen

DuikReizen.nl is een internetreisbureau dat al meer dan 30 jaar met veel passie duikreizen aanbiedt naar de beste duikgebieden over de hele wereld.

Behalve voordelige last-minutes en interessante 'package-deals' bieden wij ook prachtige duikreizen op maat aan. Laat ons je wensen weten voor een ultieme duikreis en ontvang van ons een vrijblijvend reisvoorstel!

Bezoek Ons

Go to top